Меню
Вашата количка

Доставка

Извършваме доставки само на територията на страната!

За доставка имаме договор с куриерска фирма Европът!

Доставките са за сметка на клиента!


Условия и цени

  • Цената на доставката се определя според тарифата на куриерска фирма Европът и зависи от обема и големината на продуктите.
  • Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 
  • При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера. 
  • При поръчки на стойност под 10 лева се изисква предварително заплащане по банков път с оглед на зачестили невзети пратки. 
  • Сумата за доставка се прибавя към наложения платеж.


Примерни цени: Моля имайте предвид, че сумите са дадени за пример и са приблизителни!
до 2 кг - от 6-8 лв.
до 5 кг - от 8-10 лв.
до 10 кг. от 10-14 лв.

Срокове

  • Преди пратката Ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с Вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 
  • За територията на София, пратките пристигат в рамките на един работен ден след изпращане.
  • Извън София, доставката отнема един или два работни дни, с изключение на малките населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата.
  • Направени поръчки до 15:00 часа се предават на куриер в същия ден.


По силата на член 55, ал. 1 от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14-дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.


МОЛЯ, ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА, ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!


Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас!

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.