Меню
Вашата количка

Гаранция

Гаранционни условия при покупка от friziorsko-oborudvane.bg!

Ако се появи проблем или имате някакво оплакване във връзка с фризьорското оборудване, което сте поръчали от сайта,не се колебайте да се свържете с нас на посоченият телефон за контакт.

Ако имате някакви въпроси, също може да ни се обадите за професионален съвет. Доволните клиенти са наш приоритет и винаги сме готови да се отзовем при нужда от помощ.

Фризьорското оборудване на нашия сайт е на 90% директен внос от производителя. Ето защо предлагаме стоките си на по-ниски цени. Оборудването, което не е наш внос, е доставено от официалните представилите за България. Това гарантира стриктен контрол на всяка една стока. Може да сте сигурни, че получавате проверено качество на най-атрактивните цени на пазара.

Продуктите на страницата са с 12-месечна гаранция. За гаранционно обслужване приемаме само артикули с фабрични дефекти.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да е валидна гаранцията, ако се наложи да върнете стоката.

При получаване на поръчката я огледайте добре, проверете дали е старателно опакована и обезопасена. Ако повредата е механична и е станала при доставката, моля, да се свържете с куриерската фирма. 

Когато връщате стока, разходите за транспорт в едната посока се поемат от вас. За повторното изпращане до посочен от вас адрес транспортните разходи се поемат от нас. 

Срокът за ремонт е 30 дни, но нашият екип ще направи всичко възможно да получите оборудването възможно най-скоро!

Ако откажете поръчана от нас стока до 14 дни, всички разходи за транспорт са за сметка на клиента. Молим стоката да бъде върната в състоянието, в което сте я получили, Ако опаковката е нарушена или липсва, ще ви бъде възстановена 90% от сумата. За възстановяване на сумата, моля, предоставете банкова сметка.


Надяваме се да сме били полезни!

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.