Меню
Вашата количка

За нас

Разбиране и лично отношение към всеки един от вас.

Никога няма да си позволин наш клиент да остане недоволен. Моля ако по някаква причина сте недоволен от работата си с нас под каквато и да е форма, обадете ни се. Ще вземем всички мерки, за да променим това.

Най-ниска цена.

Ние наистина ви гарантираме най-добрата цена която ще намерите, ако все пак видите някъде по -ниска цена от нашата на сходен продукт, обадете ни се  за да видим какво може да направим за вас.

Безпроблемно и бързо обслужване.

Получавате това което искате веднага, или на място от нашият магазин или с доставка до вашият град. За 1-2 дни, без никакви излишни разходи и загуба на време от ваша страна.

Всички продукти на склад.

При нас всичко е на склад, няма да поръчвате и да чакате седмици и месеци за доставка, не се налага да капарирате или да запазвате.

Огромен избор.

Предлагаме ви най-големия избор от козметично оборудване, не се налага да купувате каквото има, а това което си изберете.

Професионална гаранция.

Ако имате проблем с продукт закупен от нас и се наложи той да бъде сервизиран, ще го направим бързо за 2-3 дни, ако проблема е по сложен може да отнеме и повече, но всичко ще бъде направено възможно най-бързо.

Богат опит.

Работим в тази сфера повече от 10 години. Знаем какво да искаме от производителите, за да предложим на вас най-доброто, на най-добра цена.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.