Меню
Вашата количка

Фризьорски колички

Фризьорската количка е важна част от всеки козметичен салон.  Посредством фризьорските колички, удобно ще организирате пространството, в същото време тя е постоянно на разположение. Всичките инструменти са под ръка, по този начин се работи бързо и ефективно.

Допълнителна информация за фризьорските колички

В зависимост от това какъв тип инструменти поставяте във фризьорската количка, може да изберете такива с максимален брой рафтове или по-малко обемисти модели. Има и фризьорски колички оборудвани с куки за  закачане на кърпи, както и такива с открити чекмеджета. Те са идеални, ако използвате една и съща фризьорска количка с партньора си по време на работа. Големият брой рафтове позволява да прибирате неща, които не са от първостепенно значение за рутините задължения.


Фризьорските колички са оборудвани и с отделния за бои и други фризьорски продукти. Някои модели имат специално отделение, където може да поставите купичката по време на боядисване на клиента.  Има и фризьорски колички, които имат допълнителни отвори за поставяне на сешоар. Много е важно фризьорските колички да имат колелца, за удобно преместване, посредством ще може да преместите фризьорската количка там където ви е необходима.


При избора на фризьорска количка внимателно инспектирайте колелцата, тя трябва да се движи, върти правилно, от едната към другата страна, а колелцата да се плъзгат по повърхността без никакви затруднения, пречки. Ако не сте сигурни в задвижващия механизъм изберете друг модел.


Избора на фризьорска количка за салона не е толкова лесна задача. Преди да закупите, трябва да определите ясно колко хора ще използват това оборудване. Разбира се най-добре е, ако всеки има лична, по този начин ще съхранява само личните си консумативи и инструменти.  Съвременните производители предлагат огромен избор от фризьорски колички за всеки вкус.  Разгледайте обстойно моделите, които предлагаме в нашия сайт. Тук може да намерите не само красива, но и висококачествена, функционална количка, която ще бъде истински помощник. Тя ще улесни ежедневните ви задължения. Фризьорската количка ще ви служи дълго време и ще съхранява всички инструменти.


В сайта ще откриете фризьорска количка погодена изцяло за боядисване. Те притежават таймер за боя, посредством това революционно решение, вие ще може да нагласите времето, с което клиента ще трябва да стои с боята. Така никога няма да забравите и да следите постоянно дали е станало време да премахнете боята от косата на клиента.


Всички колички са невероятно стабилни, притежават здрава основа, с тях няма да се притеснявате че може да се обърнат. За изработката им са използвани първокачествени материали. Някои от фризьорските колички имат стабилна метална основа, други са разработени от първокачествена пластмаса, която притежава здравината на метал. Чекмеджетата са дълбоки и побират всичко необходимо.  Повечето колички разполагат с горен работен  плот.


Един от основните елементи на фризьорско оборудване и неизменна част за всеки фризьорски салон е фризьорската количка. В края на краищата, при работа, майстор стилиста използват голям брой важни детайли, аксесоари и всичко трябва някъде да бъде съхранено и подредено. Тук на помощ идва точно фризьорската количка.


В онлайн магазина ще откриете голямо изобилие от фризьорски колички с различен дизайн и опции.  Фризьорските колички са оборудвани с чекмеджета:


Затворени;

Частично затворени;

Открити.

Някои фризьорски колички притежават място за хавлии, стелажи за бутилки, отделение за бои, сешоар и друго оборудване.


При избора винаги трябва да имате помощник, при възникнали въпроси или се колебаете между два или повече артикула. Ние сме на среща да ви помогнем. Ще се опитаме да отговорим на всичките ви въпроси, ще разясним неясностите, по този начин ще успеете да вземете правилното решение. Може да се свържете с нас посредством телефоните или формата за обратна връзка в сайта. Може да ни посетите и на място директно в магазина.


При нас ще намерите фризьорски колички с невероятно съотношение между цена и качество. Стараем се да ви предложим най-ниските възможни цени.


 

Фризьорска количка модел W10 Фризьорска количка модел W10
Изчерпан
..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Фризьорска количка 150A Фризьорска количка 150A
Изчерпан
..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Помощна количка за фризьори А108 Помощна количка за фризьори А108
-4 %
..
109.00лв. 114.00лв.
Без данък:109.00лв.
Фризьорска количка - Модел 295 Фризьорска количка - Модел 295
Изчерпан
..
180.00лв.
Без данък:180.00лв.
..
180.00лв.
Без данък:180.00лв.
Фризьорска количка 145 Фризьорска количка 145
Изчерпан
..
109.00лв.
Без данък:109.00лв.
Фризьорска количка 305 Фризьорска количка 305
-24 % Изчерпан
..
90.00лв. 119.00лв.
Без данък:90.00лв.
..
114.00лв.
Без данък:114.00лв.
..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.