Меню
Вашата количка

Фризьорски столове

Във фризьорските салони, клиентите искат да получат идеална прическа да релаксират за известно време, далеч от шума, забързаното ежедневие и просто да се отпуснат. За това е необходимо да се осигури комфорт, уют. Ето защо фризьорския стол играе много важна роля в салоните за красота.

Въпреки това, фризьорът трябва да съобрази фризьорския стол, не само с нуждите на клиента, но и със собствените си. Малко вероятно е, че клиентът ще остане доволен и от най-добрия фризьор, ако през цялото време на процедурата седи на неудобен фризьорски стол. Ако фризьорския стол е качествен и функционален, удобен за клиента бързо се изплаща.


Допълнителна информация за фризьорските столове

Ще ви дадем някои насоки как да изберете правилния фризьорски стол за салона си:


На първо място, следва да се отбележи, че фризьорите не трябва да избират фризьорските столове по цена. Въпреки, че цената винаги е на първо място, обърнете сериозно внимание на собствения си салон. Задължително е фризьорския стол да пасва на интериора. Не е тайна, че люлката на новите висококачествени фризьорски столове е Европа ( Италия, Испания, Португалия и др.). Но съвременните бизнес условия направиха така че много европейски фабрики локализираха производството си в Китай, а в Европа останаха само представителствата на тези фирми. Организациите много добре контролират качеството и всички продукти са изработени и са спазени всички Европейски стандарти за качество. Това означава че фризьорския стол изработен в Китай не означава ниско качество. В нашият магазин вие ще можете да закупите фризьорски стол произведен в Китай ( с производителите сме дългогодишни партньори, по този начин можем да ви предоставим тези невероятни цени и да гарантираме качество на нашите продукти). Всеки фризьорски стол има 12 месечна гаранция.


В допълнение е много важно,  че фризьорските столове, които ще намерите перфектно се съчетават с интериора на залата. Малко хора ще харесат произволно избрани оборудване и обзавеждане. Ако всичко е съчетано правилно, ще доведете до невероятен стил на вашия фризьорски салон и клиента ще го оцени.


Сега нека да поговорим за надеждността. Ако искате да си купите фризьорски стол, тогава обърнете внимание на следните елементи от дизайна:


·         Фризьорски столове с маслен крик: Фризьорските столове без маслен крик, които не променят височината си може да се купят евтино. Но не забравяйте, че скъперниците пращат два пъти. Хидравличният фризьорски стол е проектиран да бъде много по-практичен и функционален.


·         Тапицерията на стола. Всички модели фризьорски столове са изработени от изкуствена кожа.  Самата изкуствена кожа може да бъде различна по отношение на качеството – по-скъпите материали имат по-дълъг живот, по-евтините - бързо се износват. При нас ще намерите само висококачествена изкуствена кожа. Пълнежът на фризьорския стол е от изключително значение - придава мекота и комфорт на клиента. Пълнежът на нашите фризьорски столове не променя формата и мекотата си с времето.


Не е необходимо да купувате специално мъжки фризьорски стол за фризьорския ви салон. По практично решение да вземете един стол за мъже и жени. Тези столове създават допълнителен престиж на вашия салон. Те изглеждат тежко, стилно, излъчват неповторима класа. По принцип е по-масивен, има големи подлакътници, стабилен гръб и поставка за крака. Той обикновено има дървена, метални, пластмасови, стилизиращи елементи.


В раздела от фризьорски столове ще намерите и детски фризьорски столове. Те притежават завладяваш детски дизайн, колани с тях няма да се притеснявате, че детето може да падне от стола. Те ще помогнат да работите по спокойно и без притеснение. Детските столове са проектирани така, че децата да се чувстват комфортно по време на подстрижката.


Ако имате нужда от помощ при избора,  обърнете се към експертите в нашия магазин, те винаги са на разположение. Може да се свържете с тях по телефон, чрез скайп, посредством контактната форма в сайта или направо на място в нашия магазин.

Фризьорски стол със солидна основа - Модел N608 Фризьорски стол със солидна основа - Модел N608
Изчерпан
Фризьорски стол IM215 Фризьорски стол IM215
Изчерпан
..
614.00лв.
Без данък:614.00лв.
Фризьорски стол с ергономичен дизайн - 060 Фризьорски стол с ергономичен дизайн - 060
Изчерпан
Фризьорски стол с ергономичен дизайн - 061 Фризьорски стол с ергономичен дизайн - 061
Изчерпан
..
570.00лв.
Без данък:570.00лв.
..
590.00лв.
Без данък:590.00лв.
Показани 1 от 12 | 104 (9 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.