Меню
Вашата количка

Измивни колони

Измивните колони са революционно решение. Преди фризьора е трябвало да използва отделно мивка и стол, при измиването на косата. Измивните колони са неизменен елемент от съвременния фризьорски салон.

Успешният бизнес в областта на красотата започва с първото впечатление от интериора. Ето защо ви трябват красиво, стилно и функционално фризьорско оборудване, което трябва да се забелязва. В нашият сайт ще откриете точно такива измивни колони.


Допълнителна информация за измивните колони

Предлагаме голямо разнообразие от модели с различен дизайн и функционалност. Всички измивни колони имат стабилна основа, дълбока мивка със смесител и душ. Процедурата на измиване на коса трябва да е приятна и релаксираща. С нашите модели клиентите ще оценят процедурата по измиване на коса. Разполагаме с измивни колони с практични подлакътници, който гарантират комфoрта на клиентите ви. Имаме също и измивни колони, които притежават електро мотори. С помощта, на които можете да променяте ъгъла на седалката, нейната височина, също така някой са снабдени със стойка за крака, която също може да се променя.


Когато избирате да купите измивна колона обърнете внимание на следните параметри:


  • Закрепване (дали повечето елементи са стационарни или са прикачени)
  • Материалът, от който е изработена измивната колона.
  • Присъствието на вдлъбнатост за врата и вграден душ.

 


След като са проучени основните параметри, трябва да обърнете внимание и на още няколко детайла на измивните колони.


  • Измивните колони трябва да бъдат оборудвани с удобна седалка и облегалка, така че клиентът да е в състояние да се отпусне и наслади на измиването на косата, масаж на скалпа.
  • Седалката трябва да е мека. Тапицирана с изкуствена или еко кожа. Необходимо е пълнежът и да е от висококачествена пяна, дунапрен, за да не променя формата си с времето. Цветът на тапицерията на измивната колона трябва да бъде съобразен с интериорното пространство, хармонично да се впише в салона.
  • Дали измивната колона притежава душ и смесител.
  • Не забравяйте мивката: Тя трябва да бъде, както удобна и комфортна за клиента, така и за фризьора. За производството на мивката на измивната колона предимно се използва керамика или пластмаса. Също така мивката може да бъде плитка или дълбока. Плитките измивни колони са по-подходящи за къси коси, а дълбоките за по-дълги, посредством тях косата се измива по-лесно. Мивката трябва да има променяш се ъгъл. 

 


Защо се нуждаете от измивна колона във фризьорския салон?


Отговорът на този въпрос знае, вероятно всеки фризьор, всяка прическа започва с измиване на косата. Тя също е необходимо за процедура, боядисване, къдрене, нанасяне на подхранващи маски и други. Ако планирате да отворите нов салон за красота или искате да обновите старото си оборудване, ето какво може да ви предложим:


  • Ниски цени
  • Широка гама от продукти
  • Високо качество

Ако имате някакви въпроси, ни звънете на телефона или се свържете с нас по скайп или ни посетете директно в магазина. Ние ще се опитаме да отговорим на всичките ви въпроси,  ще ви помогнем да изберете правилната измивна колона за вашите нужди и салон.

..
1,335.00лв.
Без данък:1,335.00лв.
..
1,160.00лв.
Без данък:1,160.00лв.
..
1,100.00лв.
Без данък:1,100.00лв.
Измивна колона с удобен дизайн - LeonaR MT 1118 Измивна колона с удобен дизайн - LeonaR MT 1118
Изчерпан
..
1,275.00лв.
Без данък:1,275.00лв.
Показани 1 от 12 | 103 (9 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.